Kjære medlem og støttespiller,
Du kan nå støtte Eldrebølgen i Råde økonomisk uten at det koster deg noe. (Ja, det er sant!)  Spiller du lotto eller lignende så vil en del av inntekten til Norsk Tipping tilfalle oss dersom du registrerer oss for grasrotandelen. Vil du hjelpe oss på denne måten, så hjelper vi eldre til en bedre alderdom.
Takk for din støtte!

Vennlig hilsen
Svein Jansverk, Leder Eldrebølgen i Råde

 

INFORMASJON

For å registrere at grasrotandelen går til Eldrebølgen i Råde må du gi foreningens organisasjonsnr til spillestedet når du spiller. Eldrebølgen i Råde er registrert i Frivillighetsregisteret (brreg.no).
 

Org.nummeret er: 986 374 051  (skriv det opp)

 

Velkommen til Grasrotandelen

Det første året med Grasrotandelen er forbi, og frivillige lag og foreninger i Norge fikk utbetalt tilsammen 210 millioner kroner via Grasrotandelen i 2009. Til nå har over 520 000 spillere funnet sin grasrotmottaker. Har du funnet din?

I 2010 vil det bli generert grasrotandel fra den dagen du som spiller tilknytter deg. Fremdeles er det mange spillere som ikke har valgt sin mottaker, men er aldri for sent å bestemme hvem som skal motta støtte for det du spiller for. Husk også at du kan bytte grasrotmottaker når som helst - og så ofte du vil.

Er du spiller og lurer på hva Grasrotandelen betyr, kan du lese mer om det på disse sidene.

Husk at Grasrotandelen ikke koster noe. Den påvirker verken innsatsbeløp eller eventuell premie.

Dersom du allerede har bestemt deg for hvem som skal motta din grasrotandel, og har kortleser, kan du trykke her for å tilknytte deg.

 

Om grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Ved spill på Multix tilfaller halvparten av overskuddet Grasrotandelen. Hver dag beregnes Grasrotandelen ut ifra forskjellen mellom innsats og gevinster, og fordeles til spillernes grasrotmottakere.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra. Dette fordi alt overskuddet i Extra allerede går til stiftelsen Helse og Rehabilitering og  Flax spilles uregistrert.

I 2009 vil det første laget eller foreningen du tilknytter deg, vil få grasrotmidler av det du har spilt for siden 1.januar 2009. Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping. Du leser mer om Spillerkortet her

Det er Kultur- og kirkedepartementet som bestemmer hvem som kan motta grasrotmidler.  For at ditt lag eller forening skal motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregisteret (brreg.no) og godkjent som grasrotmottaker. Din grasrotmottaker behøver ikke å være lokalisert i ditt nærmiljø, men må drive regional eller lokal virksomhet